Blog

20mrt, 19

Letselschade advocaat Venray (limburg). Bel ons op tel: 0478 – 52 10 70.

U bent slachtoffer van een ongeval geworden. Dit kan een verkeersongeval, arbeidsongeval of anderszins. Bij verkeersongevallen betreft het meestal whiplash letsel, kneuzingen en breuken. Het eerste kan een langdurige ziektegeschiedenis inhouden, breuken (vaak armbreuken, of polsbreuken) helen vaak al na zes weken, kneuzingen door bijvoorbeeld de veiligheidsgordel.

Andere ongevallen zijn bijvoorbeeld de sport en spel ongevallen waarbij tijdens het voetbal een medespeler met gestrekt been inkomt of iemand “omgeschopt” wordt. Knie, enkel en peesblessures zijn hierbij gebruikelijk.

Direct na het ongeval:

Hierbij denk je nog niet zoveel na. Je wordt met de ambulance afgevoerd of, als het letsel nog niet zo ernstig wordt ingeschat ga je naar de huisarts. Je wordt naar het ziekenhuis doorverwezen voor foto’s of MRI of doorverwezen naar de fysiotherapeut. Je bent volop bezig met je gezondheid en gezond worden. Echter; na korte tijd beginnen de rekeningen binnen te vallen en kom je erachter dat je werkgever tijdens ziekte 70% van het laatstgenoten loon doorbetaald in plaats van 100%. Op dat moment krijg je én facturen die je moet betalen én minder loon.

De Letselschade wordt voelbaar:

Dat is het moment waarop je behalve aan jouw gezondheid en het herstel tevens begint te denken aan de schade. Dat is het moment waarop je een letselschade advocaat van ons advocaten kantoor te Venray belt. Op het gebied van letselschade zijn wij werkzaam in de driehoek, Gennep – Boxmeer – Venray | Uden – Gemert – Helmond – Deurne | Beesel -Reuver – Venlo – Horst. Oftewel Noord-Brabant en Noord en midden Limburg.

Bel ons op tel: 0478 – 52 10 70

Zie onze algemene website van Julicher & Meijer Advocaten of de gespecialiseerde website www.letselschade-venray.nl

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

No Comments

Comments are closed.