Verkeersongevallen. Auto ongevallen, fietsers en voetgangers. Whiplash en andere schades.

Verkeersongevallen en Whiplashklachten:

Verkeersongevallen kunnen leiden tot verschillende soorten letsel zie daarvoor verder op deze pagina. De meest bekende schade van een verkeersongeval is echter de whiplashschade en ontstaat aan de hals, of beter gezegd aan de halswervelkolom, door krachten van buitenaf.

whiplash, autoongeval, verkeersongeval

Whiplash als gevolg van een verkeersongeval

De whiplash wordt ook wel de zweepslag genoemd. Het is vaak een gevolg van een achterop aanrijding of een kop-staartbotsing.
Behalve bij een verkeersongeval vindt het overigens ook vaak plaats bij sporten.

De whiplash of zweepslag is een S-vormige beweging die spieren, wervels en gewrichten uit elkaar rukt.

De symptomen van een whiplash zijn onder andere: nekpijn, pijn aan wervelkolom, hoofdpijnen, duizeligheid, concentratiestoornissen, misselijkheid, vermoeidheid.

Het is vaak moeilijk aan te tonen dat er sprake is van een whiplash aangezien er geen uitwendige (en inwendige) tekenen zijn van een whiplash. De medische informatie van vlak na het ongeval is daarbij zeer belangrijk.
Met name een goed gedocumenteerde ziektegeschiedenis helpt bij het claimen van schadebedrag als gevolg van een whiplash.

Wat doen wij voor u:

Binnen één werkdag nemen wij contact met u op en beantwoorden uw eerste vragen gratis

- Wij maken een afspraak om u te bezoeken;
- Wij onderzoeken de toedracht van het ongeval;
- Wij stellen de voor het letsel aansprakelijke persoon aansprakelijk;
- Wij regelen een medisch deskundige i.v.m. medische vraagstukken;
- Wij berekenen de schadevergoeding;
- Wij realiseren het optimale bedrag aan schadevergoeding voor u.

Voor een gratis eerste telefonische advies of voor een gratis eerste gesprek bij u thuis of bij ons op kantoor vul het contactformulier in of bel ons 0478 – 521070

Verkeersongevallen en andere schades:

Behalve auto-ongevallen kunnen ook ongevallen met fietsers, bromfietsers en voetgangers als gevolg van gaten in het wegdek, glad wegdek, losliggende stoeptegels of door gedragingen van andere verkeersdeelnemers tot de verkeersongevallen gerekend worden.

Hierbij kunnen allerlei soorten letsel kunnen ontstaan. Dit letsel kan bijvoorbeeld bestaan uit breuken van ribben, beenbreuken, armbreuken, hoofdletsel, nekletsel, kneuzingen, en diverse andere letsels.

Professionele hulp:

In de strijd tegen de verzekeraars heeft u professionele hulp nodig van mensen die u begrijpen, weten wat u wilt en weten hoe ze u, meestal gratis, moeten adviseren in uw letselschade. Het is immers moeilijk om tegenwicht te bieden aan verzekeringsmaatschappijen hun medische adviseurs en hun schadebehandelaars bij het claimen van dit soort schade.

Wij bij Julicher & Meijer Advocaten nemen u deze zorgen uit handen.

Gratis juridische hulp?

Uw kosten van Juridische bijstand komen, na aanvaarding van de aansprakelijkheid door de wederpartij, voor rekening van de aansprakelijke partij. In beginsel zijn er dan ook geen kosten voor u als slachtoffer.

Het uitgekeerde bedrag aan letselschade is, in dat geval, dan ook geheel voor u bestemd.

Of wij u gratis kunnen helpen hoort u in het eerste gesprek.

Klik hier om meer te lezen over advocatenkosten, letselschadebureau’s, no cure no pay enz….

Contact opnemen?