Onze Advocaten:

Onze advocaten zijn bevlogen en doelgericht op de door hun uitgeoefende rechtsgebieden. Wij bieden onze cliënten oplossingen op diverse rechtsgebieden, waaronder het letselschaderecht, waarbij het belang van de cliënt voorop staat en de letselschade advocaat dit belang dient.

Uw aanspreekpartner:

In het geval van letselschades is Mr. R.H.A. (Rob) Julicher als letselschadeadvocaat uw aanspreekpartner.

Hij is lid van de Vereniging voor aansprakelijkheids- en schadevergoedingsrecht.

letselschade, verkeersongeval, arbeidsongeval, ongeluk, hondenbeet Voor meer informatie zie onderaan deze pagina.

Letselschade situaties:

Letselschade kan zich op vele gebieden voordoen, bijvoorbeeld bij verkeersongevallen (aanrijdingen auto's onderling, met fietsers of met voetgangers dan wel voetgangers die vallen op straat als gevolg van slechte trottoirs), bedrijfsongevallen (zoals ongevallen met heftrucks, door bouwvakkers, door valpartijen enz.), door dieren (zoals paarden die berijders in maneges afgooien, honden die mensen bijten (vaak in gezicht of armen), door medische aansprakelijkheden (de operatie die misgegaan is), geweldsdelicten (mishandeling), sport- en spelsituaties (denk aan de voetballer die met gestrekt been inkomt) enz. enz. enz..

secretaresse julicher-meijer.nl

secretaresse Julicher-meijer

Van ons kunt u verwachten dat u een helder beeld krijgt van uw mogelijkheden zowel in als buiten een procedure.

Procederen is daarbij geen doel maar een middel. Indien mogelijk wordt geprobeerd buiten een procedure om het gewenste resultaat te bereiken. Dit is zeker het geval bij letselschades aangezien procederen in dat soort gevallen een uitzonderingspositie inhoudt en waarin altijd geprobeerd wordt om in onderling overleg de schadebestanddelen in de letselschade te regelen.
Toch vinden hier ook procedures plaats. Niet voor niets is de deelgeschillenprocedure ingevoerd die ingevoerd is om snel een beslissing door een rechter te geven omtrent een punt dat partijen verdeeld houdt en bedoeld is om de onderhandelingen weer vlot te trekken.

Wie wij zijn

Mr. R.H.A. (Rob) Julicher; Letselschade advocaat; Lid vereniging aansprakelijkheids- en schadevergoedingsrecht

Mr. Rob Julicher is een betrokken en ervaren advocaat met een praktische aanpak en sinds 1994 werkzaam in de advocatuur.
 
Hij is geïnteresseerd in zijn cliënten, goed in het analyseren van de problemen die hem voorgelegd worden en in het vinden van creatieve oplossingen voor die problemen.

Mr. J. (Jeroen) Meijer; Specialist Arbeidsrecht

Mr. Jeroen Meijer is sinds 1997 werkzaam in de advocatuur.
 
Binnen Julicher & Meijer is Jeroen werkzaam in de algemene- en ondernemingsgerichte rechtspraktijk waarbij zijn specialisme ligt op het gebied van het arbeidsrecht. Jeroen is lid van de VAAN, de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland.
Mr. Daniëlle Strijbosch, personenrecht, familierecht, echtscheidingen, alimentatie en omgang. Julicher & Meijer Venray

Mr. D. (Daniëlle) Strijbosch, Personen- en familierecht

Mr. Daniëlle Strijbosch is sinds 2005 werkzaam in de advocatuur en is sedert begin 2014 werkzaam bij ons kantoor. Daniëlle richt zich binnen ons kantoor met name op het gebied van het personen- en familierecht:
  • echtscheidingen
  • wijziging alimentatie
  • wijziging omgangsregeling
  • ondertoezichtstellingen
  • uitkeringsrecht.

Ons Kantoor

U kunt rechtstreeks telefonisch contact met ons opnemen tel. 0478 52 10 70 of naar ons kantoor komen (Leunseweg 6A, 5802 CH in Venray) voor het maken van een afspraak.
 
 
Wij zijn bereikbaar van 9.00 uur tot 17.00 uur.